Aeroplan që paloset

Shumica prej jush ëndërrojnë që të kenë aeroplanin e tyre. Por, ku do ta parkonit? Tani ka zgjidhje.
Shikoni videon e mëposhtme.

Ky aeroplan mund të ulet edhe në ujë por edhe në tokë… dhe sigurisht më e mira është se palos krahët e tij që të parkojë ku të dojë. Përvec kësaj mund të përdoret edhe si makinë. Zgjidhja më e mirë për në rrugët e qytetit dhe jo vetëm.

Çmimi i tij? Sipas informacioneve të para nga firma që u prodhua nuk i kalon 150.000 dollarë. Çmim i arsyeshëm…. 🙂

Për Lirenti.com

Jepni mendimin tuaj