Europa drejt shperberjes

Paralajmerim i ministrit te jashtem Filandez,Erki Tuomioja < >
Ai thekson se zyrtaret e larte ne qeverine e tij jane pergatitur per kete , bile kane e dhe nje plan veprimi.
Nuk ka regulla per largimin nga eurozona eshte vetem ceshtje kohe-thekson ai.Ose europa e veriut ose ajo e jugut do te largohen, pasi anomalite e kesaj monedhe kane sjelle shume fatkeqesi tek miliona njerez, thekson ministri.
Shperberja e BE nuk do te thote fund i bashkimit europian ….ndoshta kjo shperberje do ta bente me te forte Europen.
Ne fakt zerat per nje ndarje te Europes ka kohe qe qarkullojne, ashtu si qarkullojne zera edhe per nje monedhe dytesore per vendet problematike si psh. mendohet qe ne Greqi te qarkullohet nje monedhe euro e vecante dhe qe eshte e vlefshme vetem per ne greqi.
Nje gje eshte e qarte….e gjithe kjo krize nuk do te kaloje pa dhimbje.

Jepni mendimin tuaj