100 Super Bilioneret e Botes

Keni menduar se kush mund te jete personi me i pasur ne Bote? Por me sakte keni menduar se çfare pasurie ka njeriu me i pasur ne bote?Carlos Slim Helu ka fatin te qendroje ne maje te kesaj liste bioloneresh me nje shume prej 69 BILION. Eshte 72 vjeç dhe drejton shoqerine Telecon me Meksike.
Ndiqet nga xhaxhai Bill Gates qe ka kohe ne vendin e dyte me 61 Bilion. Nese do te dini sa shifra ka nje Bilion, hapni ndonje enciklopedi!
Gjithashtu ne revisten Forbes, do te gjeni ne kohe reale te ardhurat e 400 Personave me te pasur ne Bote.

 Mars 2012

Jepni mendimin tuaj