Linux – Gnome tani me versionin e fundit 2.30

GNOME 2.30 eshte versioni i fundit i GNOME Desktop: nje ambjent grafik shume i perhapur dhe multi-plataform. Objektivi i GNOME eshte thjeshtesia e perdorimit, i qendrueshem dhe te kete nje suport te shkelqyer. GNOME eshte i perbere nga software i lire per perdorim (falas) dhe open source qe ofron te gjithe stumentet qe presim ne nje ambjen moderrn te informatikes, si client email, groupware, shfletimi faqeve web, menaxhimi i fileve, multimedia dhe sigurisht lojrat. Gjithashtu, GNOME ofron nje platform flesibel per shvilluesit e software, per aplikacionet e dedikuara desktop dhe ato mobile.

Instalimi i GNOME 2.30
Eshte e mundur ta provoni GNOME 2.30 nepermjet GNOME Live Media, qe permban software e perfshire ne GNOME 2.30 ne nje makine virtuale. Mund ta provoni dhe GNOME ne ambjente te tjera virtuale si QEMU, KVM, VirtualBox ose VMWare.
GNOME Live Media mund ta shkarkohet nga faqe e BitTorrent e GNOME

Jepni mendimin tuaj