Zana Krasniqi pozon me Ryan

Zana Krasniqi pozon

Ai është një ndër sportistët me të preferuar në Amerikë, jo vetëm sepse është fitues olimpik dhe thyes i disa rekordeve botërore në not, por dhe sepse ka një pamje tërheqëse që shumë shpejt flitet se do te jetë imazhi i ri i Calvin Klein. E ndërsa ky lajm është përhapur në median amerikane, një prej fotografive me te cilën shoqërohet lajmi, tregon sportistin duke pozuar me një vajzë shumë seksi e cila është Zana Krasniqi. Ky laj u bë i ditur nga adresa www.albaniac.com dy ditë më parë.

Panorama Plus

Jepni mendimin tuaj