Windows 7: Parandalojmë hapjen e Live Messenger gjatë Start Up

Shpesh herë duam që programet të ekzekutohen në background pa na dhënë bezdi me dritare apo shënime të ndryshme mbi desktop. Një nga këto dritare është ajo e Live Messenger në sistemin operativë të ri Microsoft Windows 7. Ne ketë guidë do ju tregoj si të parandaloni hapjen e Messenger gjatë ndezjes apo rinisjes se kompjuterit. Gjithashtu do mësojmë dhe si të heqim dritaren e Windows Today.

1. Klikoni mbi butonin Blu Pikëçuditje ne ane te djathte te Live Messenger.

2. Kliko me pas ne Show the menu bar.

3. Nga menu, zgjidhni Tools dhe me pas Options.

4. Kliko Sign In

5. Hiqeni opsionin per Automatically run Windows Live Messenger when I log on to Windows.

5.1 Me poshte akoma keni dhe opsioin Show Windows Today. Hiqeni dhe kete opsion.

6. Kliko OK dhe mbylle programin e Live Messenger per ta mbaruar.

Jepni mendimin tuaj