Eclipse Twilight

Një seri vrasjesh, zhdukje misterioze po trondisin Seattle dhe gjithashtu po kërcënon Forks. Cullen kuptojnë shpejt se kjo është një ushtri e vampireve te rinj, te cilet jane shtuar kohët e fundit, te etur për gjak, të dhunshem dhe të padisiplinuar. Ndërsa Bella eshte akoma ne dileme midis ndjenjave te Jacob apo dashurise te Edward ndodhin shume te papritura.

 Se çfare ndodhe me Bellen, ju mund ta ndiqni duke pare Eclipse 🙂 A do te shenderrohet ajo ne nje Vampire?

Shikoni tani FILMIN ECLIPSE

Jepni mendimin tuaj