Free Music Players – Lista me lexues muzikor falas

Music Player, jane programe te afte te “luajne” muziken digitale ne kompjuterin tone por dhe ne shume lexues digital. Gjendet nje shumelloshjmeri programesh qe ofrojne kete funksion, disa me pages dhe disa falas. Do te japim nje liste vetem per ata falas.

Shfleto te gjithe Listen me Free Music PlayersMaj 2011 – ReniX per Lirenti.com

Jepni mendimin tuaj