Merzitja te shkurton jeten

Merzitja te shkurton jeten. Pohimi vjen nga nje studim i Universitetit College te Londres: tek ata qe mbizoteron kjo ndjenje ekziston nje probabilitet me te madh per te vdekur.
Kerkuesit kane intervistuar 7 mije zyrtare te moshes 35-55 vjec ne vitet 80, duke i pyetur nese ndiheshin te merzitur.

Vitin e shkuar te intervistuarit u pyeten serish dhe nga analiza statistikore ka dale se ata qe u percaktuan si njerez te merzitur kishin 40 perqind me shume probabilitet per te vdekur.

Jepni mendimin tuaj