JO Lendeve Kimike ne Shqipëri. Une protestoj

Orë ankthi për qeverinë shqiptare dhe për të gjithë shqiptarët. Të gjitha sheshet e qyteteve kryesore shqiptare janë mbushur me protestues. Kryesisht të rinj, studente, gjimnazist dhe qytetare të thjeshtë. Të gjithë për ti thënë JO ardhjes së lëndëve kimike Siriane në Shqipëri.

E duam Amerikën, e duam Shqipërinë ne Evrope por mbi te gjitha duam te ardhmen e fëmijëve tanë…

Jepni mendimin tuaj