Tirana Marathon: Shqipëria Vrapon

Bashkia e Tiranes me rastin e 100 vjetorin e shpallses se pavarsise organizon manifestimin masiv sportive Tirana-Vrapon. Maratona e Tiranes 2012.

Drejtimi teknik organizativ te ketije aktiviteti drejtohet nga klubi I vrapimit marathon Tirana dhe mbeshtet nga institucione te ndryshme shteterore e sportive si : Mistria e Kultures Rinese dhe Sporteve, Ministria e Mbrojtjes, Ministria e puneve te Mbrendshme, Ministria e Arsimit, Komiteti Olimpik Shqipetare, Federata e Atletikes, Federate Shqipetare Sport per te Gjithe.

Programi

17-18-19-20 Tetor 2012
09:00 am – 19:00 Ekspo-Marathon dhe regjistrimi i pjesmarresve prane qendres se maratones ne sheshin Skenderbej.
20 Tetor ora 10am – Vizite kolektive ne muzeun kombetar prane sheshit Skenderbej.

21 Tetor 2012
8:00 am – Rrjeshtimi I pjesmarresve sipas garave dhe kategorive.
9:00 am – Ceremonia e hapjes se maratones
9:10 am — Nisja e maratones (Start)
9:30 am — Program artistik
19:00 pm — Banketi festiv I mbylljes se aktivitetit. (Post marathon) (me ftesa)

# Pas cdo gare do te zhvillohet ceremonia e shperndarjes se medaljeve..

Regjistrimi

Regjistrimet direkt mund te behen nga data 17-18-19-20 Tetor ne oren 9 am deri 19 pm, prane sheshit Skenderbej, ku gjithashtu do te behet edhe regjistrimi dhe pagesa e pjesemaresve, te cilet do te paisen me nje “Numer” dhe pakon e gares.

Kuota e Regjistrimit
Per vrapuesit nderkombetare 10€
Per vrapuesit me kombesi shqipetare 500 leke

Lu lutemi te dergoni me email informacion e meposhteme per gjegjistrim:

Emer –
Mbiemer –
Data e lindjes –
Kombesia –
Rezultati me i mire personal (marathon / half marathon) –
Masa e bluzes (s/m/l/xl) –

Jepni mendimin tuaj