Pogradec:Festivali i Filmit Ballkanik

Një grup artistësh shqiptarë kanë organizuar sivjet për të tretin vit Festivalin e Filmit Ballkanik. Për herë të parë në këtë festival, që zhvillohet në qytetin turistik te Pogradecit, marrin pjesë artistë nga të gjitha shtetet e Ballkanit. Organizatorët besojnë se ky është një rast i mirë që kolegët e vendeve fqinje të shkëmbejnë përvoja dhe të hartojnë projekte të përbashketa.

burimi-voa

Jepni mendimin tuaj