Tablet: The New iPad ka probleme me nxehtesine

Shitjet e iPad-it te ri nga Apple jane duke shkuar mjaft mire. Gjate fundjaves shifrat kane kapur numra rreth 3 milion aparate. Por perdoruesit jane duke u ankuar per nje problem shume shqetesues. Ate te nxehesise.

Kjo foto eshte bere me nje aparat qe mat nxehtesine e trupave dhe ajo e iPad-it te ri arrin deri ne 33,6 grad celcius.

Ky shqetesim mund te çoje firmen Apple qe te terheqi tabletet nga dyqanet pasi perveçse aparati bllokohet por dhe mund te shkaktoj diegje te personave qe i perdorin.

Jepni mendimin tuaj