Rihanna pozon per Armani Jeans

Rihanna, përfaqesuesja e re për Armani Jeans. Kishte kohë që flitej për këtë video të Rihannes. Në një ambjent vintage këngetarja shfaqet si gjithmonë seksi duke vënë në pah format dhe stilin e Armanit.

Video

 

Fotogaleria

 

Rihanna for Armani Jeans 02

Rihanna for Armani Jeans 03

Rihanna for Armani Jeans 04

Rihanna for Armani Jeans 05

Rihanna for Armani Jeans 06

Jepni mendimin tuaj