Homepage » Tag Archives: soni

Posts Tagged: "soni"

Elvana & Flori kapen mat

Kemi komentuar edhe më parë mbi miqësinë e këngëtares Elvana Gjata me Flori Mu majesin. Një miqësi që lindi si rezultat i bash këpunimit mes...

Sinani ngushellon Sonin

Miqësia mes Sinan Hoxhës dhe Soni Malajt tashmë është një histori e vjetër për publikun. Por, pas një periudhe shkëputjeje duket se shokët janë rikthyer...