Sinani ngushellon Sonin

image

Miqësia mes Sinan Hoxhës dhe Soni Malajt tashmë është një histori e vjetër për publikun. Por, pas një periudhe shkëputjeje duket se shokët janë rikthyer sërish në krahët e njëri-tjetrit. Si gjithmonë një për t’u ngushëlluar e tjetri për të

ngushëlluar. Pas ndarjes së bujshme mes Sonit dhe Florit, këngëtarja i është rikthyer edhe njëherë miqësisë me Sinanin. Sigurisht sepse Soni di të t’i bëjë llogaritë mirë. Pasi ndahet nga një producent, nxiton të kapë Sinanin, që në mos ia bën këngët, të paktën e fton nëpër koncerte. Dhe sa për koncertet e Sinanit jashtë Shqipërisë të gjithë e dinë se sa para fitohet.

Burimi nga Panorama PLUS

Jepni mendimin tuaj