14-vjeçari fillon biznesin e softwareve

Robert Nay ka vetem 14 vjeç dhe është bërë i famshëm në botën e programeve, me sakt në botën e videolojrave për telefonat celular. Nay Games, mban emrin firma e tij dhe krijon lojra për iOS (për iPhone) ku Bubble Ball, është një nga lojrat më të populluara kohët e fundit.

Loja Bubble Ball, muajn e kaluar është shkarkuar mbi dy milion herë, që do të thotë një fitim mjaft i konsiderueshem.
Ky djale ka kryer gjithçka vete, nga programimi dhe zhvillimi. Një ndihme të vogel e ka marrë nga mamaja e tij Kari përsa i perket organizimeve të vogla.
Robert mësoj shumë shpejt gjuhën e programimit Luadhe loja e tij e fundit permban mbi 4 mije rrjeshta kod.

Një gjë është e sigurt për këtë djalosh, e ardhmja si milioner.

Janar 2011 – ReniX per Lirenti.com

Jepni mendimin tuaj