Homepage » Uncategorized

Category "Uncategorized"

Genta dhe Zanfina

Shoqëria mes motrave Ismaili dhe këngëtares tjetër kosovare shumë të popullarizuar Genta Ismajli nuk ka të ndalur, edhe pse një kohë u përfol për një...