Mesoni gjuhe te huaja ne Internet

Ne kohet e sotme fale kompjuterit dhe internetit mund te mesojme gjithçka po te kemi deshire dhe vullnet. Si ne rastin e profesioneve si dhe ndonje gjuhe te huaj.

Nga faqa tresbienfrench.com gjithekush nga ne qe deshiron te mesoj disa fjale per komunikim ne gjuhen franceze mund ta beje falas.
Ju mund te mesoni nga bashkbisedimet me te thjeshta, ngjyrat, numrat, kafshet si dhe nivele me te avancuara.
Faqja eshte e ndertuar ne menyre fare te tjeshte dhe mjaft interaktive me perdoruesin.

Ja dhe lista me te gjitha faqet nga mund te mesoni gjuhe te huaja online:
Meso Frengjisht online
Meso Anglisht online
Meso Japonisht online
Meso Gjermanisht online
Meso Italisht online
Meso Spanjisht online

Jepni mendimin tuaj