Lojra dhe Programe per iPhone

iTunes eshte terminali kryesore per aparatet e Apple, qofte iPhone apo dhe çdo version iPod & iPad. Nga iTunes mund te shkarkoni muzike, programe, lojra si dhe shume gjera te tjera. Shume veta mund mos ta dine qe aplikacionet .ipa ne iphone mund te instalohen dhe pa kaluar nga App Store.

Per ta mesuar si te veproni lexoni temen ne forumin tone.Sygjerojani shoqerise tuaj faqen tone si dhe mos harroni te beheni fan i Portalit Shqiptar ne Facebook.

Mars 2010

Jepni mendimin tuaj