Firefox: Si të personalizojmë toolbar

Pas artikullit te djeshem nga ReniX mbi Firefox, sot po ju paraqes ne mënyre si te personalizoni shiritin e butonave.

Ne kete shirit mund te shtojme dhe heqim butona fare thjesht, vetem duke i kapur dhe terhequr ata ne pocizionin qe deshirojme:

1. Ne menu klikoni View, dhe shkoni tek Toolbars, zgjidhi opsionin Customize Toolbars….
Do ju shfaqet dritarja per Customize Toolbar.

2. Qe ketu mund te kapni dhe terhiqni butonat ne pozicionet e deshiruara:
* Per te shtuar, kapni nga Dritarja dhe vendose ne Toolbar.
* Per ta hequr kapeni nga Toolbar dhe vendose ne Dritare.
3. Kur te keni mbaruar me ndryshimet klikon mbi Done qe te mbyllni dritaren e Customize Toolbar.

Jepni mendimin tuaj