Kush eshte Evleaks – Informatori Sekret

Evleaks është një ndër të parët që nxjerr informacione mbi telefonat përpara se kompania vetë ti bëj publike. Ai quhet Evan Blass dhe shumicën e kohës e kalon ne Internet. Evan vuan nga një sklerozë të shumëfishtë dhe kjo është një arsye tjetër për të kaluar ditën para ekranit.

Ai refuzon te thoje se si i gjen keto informacione sekrete por thekson se ka burime të besuara. Ai gjithashtu konfirmon se do te jene 2 iPhone me ekrane 4.7 dhe 5.5 inch. Faqet me lajme mbi teknologjinë paguajnë shuma të mëdha për të poseduar informacionet përpara se të behen publike.
Shpesh here edhe punonjësit e kompanive arrijne te nxjerrin nga fabrika foto apo dokumente te tjera te vlefshme dhe ti shesin në Internet.

Intervista e plote nga BBC

Jepni mendimin tuaj