“Big Brother”, 1000 euro për person për të shkuar në Kosovë

image

Tani ata janë të famshëm dhe si të gjithë njerëzit e famshëm, kanë edhe një çmim. Një mijë euro për person i kanë ofruar menaxherët për të qenë prezent në disa disko në Kosovë. Tashmë dashuria
që ka publiku kosovar për ish-banorët e shtëpisë së “Big Brother” u konfirmua gjatë udhëtimit të tyre të parë në Kosovë kur Besarta

i kishte ftuar për 20-vjetorin e lindjes. Në çdo disko që ata frekuentonin, kishte rreth 4000 vetë, të gjithë fansa të programit të famshëm të cilët nuk donin t’iu shpëtonte ky rast pa iu marrë të
rinjve një autograf ose edhe një foto si kujtim. Ndërsa këtë të enjte, nën kujdesin e Ilir Gecit, menaxher i njohur në Kosovë, por edhe të Ben Tenollit, menaxherit të disa ish-banorëve, ata kanë
udhëtuar përsëri drejt Kosovës. Në fakt nuk janë të gjithë, por vetëm Poli, Ina, Visi, Çimi dhe Romina. Kjo e fundit nuk ishte herën e fundit në Kosovë, por të gjithë e kërkonin duke e komentuar si një personazhshumë të spiktatur gjatë ditëve që ajo qëndroi së bashku me të tjerët brenda shtëpisë së “Big Brother”.

Artikull nga Panorama Plus

Jepni mendimin tuaj