Dergo Video HD nga iPhone ne Youtube

Guida per te derguar video HD nga iPhone 4 ne Youtube!

Tashme shume aparate mund te dergojne video direkt ne Youtube, perfshire ketu dhe iPhone 4 nga Apple. Me sistemin e ri iOS 4.1 Apple pikerisht ka vendosur dhe videot ne cilesi te larte HD.

Vazhdoni me leximin e guides ne brendesi te forumit tone

Mos harroni gjithashtu te rekomandoni faqen tone miqeve tuaj!

Jepni mendimin tuaj