Shkarko Windows Live Messenger 2011

Microsoft ka leshuar nje version te ri te paketes Windows Live Essential Beta. Statistikat e pare te betas kane shkuar me sukses, ja disa numra: 3 milion perdorues, 3.5 milion azhornime te fotos se profilit, 6.2 milion video thirrje dhe 7.6 milion azhornime te statusit.

Disa nga te rejat ne kete version beta jane:

  • Messenger me i shpejte.
  • Video chat me teknologjine GPU.
  • Foto tag, per njohjen e fytyrave
  • Video deri ne 480×640
  • Higher bit-rate movies
  • Spell-checking
  • I integruar me Office
  • I integruar me Gmail…

Mos harroni, Paketa WLE eshte akoma ne fazen e testit, keshtu qe mos e instaloni ne nje kopmjuter qe perdorni per punen e perditshme, por gjeni nje kompjuter dytesor per ta testuar.
Shkarko: Windows Live Essentials 2011 beta

Jepni mendimin tuaj