Firefox 3.6 është mbas porte – Lëshohet RC1

Mozilla ka lëshuar RC1 (kandidati i parë) për Firefox 3.6. Mund ta shkarkoni nga faqja zyrtare prej një madhesije totale prej 7,7MB. RC1 ju lejon te provoni funksionet e reja të versionit Firefox 3.6, ndër të cilat motori i rendering Gecko 1.9.2 me suportin e teknologjive të reja web. Me më shumë shpejtësi në të gjitha veprimet e programit, që në nisje me performancën Javascript.

Firefox 3.6RC1 mund ta gjeni dhe ne gjuhen Shqipe per Windows, Mac OS X dhe Linux.

Shkarko Firefox 3.6

Jepni mendimin tuaj