Konkursi radhes me vleren 39,95 dollar license Antivirusi per 1 Vit

Konkursi i radhes per Antivirus eshte publike ne kategorin e Software dhe Hardware te forumit. Lexoni me kujdes se çfare duhet te keni parasysh perpara se te merrni pjese ne kete konkurs!

 Hdhe mos harroni te e shkruani emrin tek tema e Antivirusit per te marre pjes ne shorteun e 14 Marsit!

Jepni mendimin tuaj