KDE Software Collection 4.4

Zhvilluesit KDE kanë njoftuar lëshimin e versionit 4.4 të KDE Software Compilation (KDE SC), me emrin ne kod “Caikaku”. Kjo paketë sjellë një koleksion inovative të aplikacioneve për përdoruesit Free Software. Janë futur teknologji të reja, përfshirë krijimin e rrjeteve sociale dhe karakteristikat e bashkëpunimit online, një interface për netbook të ri të orientuar dhe inovacione infrastrukturore të tilla si kornizë authentication KAuth. Sipas bug KDE-ndjekja e sistemit, 7.293 bugs janë korigjuar.

Per me shumë mund të lidheni me faqen KDE dhe të shkarkoni këto programe.

Jepni mendimin tuaj