Ka ardhur koha te mendoni per Sigurine e Telefonit tuaj

Ishte 3 prilli i vitit 1973, kur Cooper doli nërrugë dhe telefonoj zyrën me njëtelefon celuar. Qëllimi i Bell ishte tëbënte thirrje zanore ato kohë.

Sot ne vitin 2012 celulari ka perparuar ne hapa gjigande. Ne shume raste ai permban gjithçka qe ju mund te keni nevoj kur nuk jeni ne zyre.
Sigurisht qe kjo perparsi sjell te mirat por dhe pjeset negative, si pershembull sigurine e te dhenave.

Lexoni keto keshilla te vlefshme per sigurine e nje smarphone

Jepni mendimin tuaj