Facebook, në rrjet të dhënat për 100 milionë përdorues

Linke të profilit, emra dhe mbriemra dhe elementë te tjerë identifikimi të bëra publike në Facebook. Bëhet fjalë për të dhënat personale të 100 milionë përdoruesve.

Të dhënat janë mbledhur në rrjetin social nga një ekspert i sigurisë dhe janë kopjuar në një dokument të vënë në dispozicion të të gjithë përdoruesve të internetit.

Dokumenti është shkarkuar nga më shumë se 1000 persona në Pirate Bay, faqja e njohur për ndarjen e dokumenteve.

Jepni mendimin tuaj