Amazon blen Twitch – Youtube i Videolojrave

Amazon,një kompani shitjesh online se fundi dhe në merkaton e smartphone e tablet, ka publikuar lajmin se ka blere faqen Twitch. Nëse përmend Twitchnjë lojtari, ai menjehere do të thote së është Youtube i videolojrave. Twitchështë një faqe me video të rregjistruara dhe streaming (trasmetim direkt) të lojtareve anemban botës me videolojrat e tyre të preferuara.

Twitch është falas për përdorim por nëse do të doni funksione shtesë, duhet të abonoheni në llogarinë premium. Se si do të shkojë fati i kësaj faqe tani që është në duart e Amazon nuk i dihet, por shumë përdures janë duke u larguar pasi kanë lexuar lajmin e blerjes.

Jepni mendimin tuaj