Microsoft zgjedh Opera si shfletuesin e parazgjedhur

Pasi Microsoft bleu Nokia, shumë ndryshime ndodhën në sistem si dhe aplikacione. Sot Opra ka njoftuar se ka nenshkruar një kontrat me Microsoft për shfletuesin e disa telefonave nen marken Nokia.

Microsoft vazhdon akoma te prodhoj telefona nen marken Nokia, por kjo nuk do te zgjasi shume. Seria Lumia 530 eshte hedhur ne treg me nje çmim per 115 dollaresh ku firma kerkon apo me sakte po piketon masen e gjere te perdueseve!

burimi-neowin

Jepni mendimin tuaj