Silent për Android dhe zilja e telefonit nuk është më problem

Nese mbledhjet jane rutina juaj ky program per smartphone eshte ideali per celularin tuaj. Mund te shkoj fare mire dhe per oret e mesimit, per te gjithe studentet.
Silen, nje program falas per Android, mundeson programin e ziles se telefonit.

Ka nje interface mjaft te thjeshte dhe te shpejte. Ne fare pak sekonda mund te programoni kur doni te hiqni apo te vendosni zilen e telefonit. Por jo vetem. Nga ky program mund dhe te aktivizojme apo heqim suportin per Wifi, Data Plan etj.

Fale disa reklamave te vogla, ky program eshte falas per shkarkim. Mjafton te vizitoni Google Play ose te na vizitoni nga telefoni dhe te klikoni nen adresen meposhte:

DownloadSilence for Android

Jepni mendimin tuaj