Homepage » Tag Archives: zafina

Posts Tagged: "zafina"

Genta dhe Zanfina

Shoqëria mes motrave Ismaili dhe këngëtares tjetër kosovare shumë të popullarizuar Genta Ismajli nuk ka të ndalur, edhe pse një kohë u përfol për një...