10 gjera qe nuk duhet t’ia thoni kurre nje mashkulli!

Pas artikullit se cfar nje mashkull sduhet ti thot kurr nje femre… …..me posht ju sjellim 10 gjerat qe nuk duhet tja themi nje mashkulli :zip::zip:

10. Kurrë, por kurrë ama, mos e krahasoni apo të nxirrni dallimin mes tij dhe një aktori, personazhi filmi, këngëtari apo çdo lloj mashkulli tjetër.

9. Mos i thoni të shkojë në palestër. Nëse besoni se vërtet ai ka nevojë për të shkuar, jepjani mesazhin larg e larg dhe ndoshta ai e kupton. Ndryshe mos e provoni.

8. Mos i thoni kurrë se merret shumë me shokët e tij aq sa më shumë me ta se me ty. Thuajse kurrë nuk funksionon kjo ankesë dhe vetëm ti del e humbur.

7. Kurrë mos e pyesni nëse ju dashuron. Nëse ai është i zgjuar, përgjigja në majë të gjuhës do jetë gjithnjë PO edhe nëse s’është kështu. Thjesht ai do të përsërisë “kasetën”. Përgjigjen e vërtetë nëse ai ju do, do ta mësoni me sjelljen e tij dhe me përkushtimin e tij.

Vazhdoni Leximin me 6 Gjerat e tjera!

Jepni mendimin tuaj