20 profesionet e te ardhmes!

Nuk eshte nje film por realiteti i viteve qe po afrojne, mbase femijet tuaj apo femijet e femijeve mund te kene nje fushe me te gjere profesionesh per te zgjedhur! Ja nje liste profesionesh qe do te jete e disponueshme jo ne nje te ardhme te larget!

Ndertues i pjeseve te trupit.
Progresi i shkences do te beje te mundur nderrimin e pjeseve te trupit. Keshtu do te lindin dhe profesione te tilla si dhe do hapen dyqane te autorizuara per shitjen e ketyre pjeseve.

Nanomjek
Nanoteknologjia eshte qe ne keto momente e pranishme, por jo shume e perhapur! Ku i duhet mbase ushtria Amerika e perdor ne menyre te fshehte!

“Pharmer”, agrikoltor i gjenetikes
Agrikoltoret e ardhem mund te bejne modifikime direkt ne gjenin e gjalleses per te bere ndryshime, per te rritur prodhimtarine apo dhe per ti ndryshuar ngjyren formen etj.

Manager/konsulent per moshat e vjetra
Do te kete specialist per tu marre me problemet e njerezeve ne moshe te madhe.

Kirurk per te rritur memorienDo te jete e mundur te rrisni kapacitetin tuaj te diturive me nderhyrje kirurgjikale! Mos harroni pastaj te rregjistroheni ne quizin “Kush do te behet Milioner”!!!

Lexoni Listen e Plote te 20 Profesioneve e te ardhmes!Per Lirenti.com ReniX Shkurt 2011.

Jepni mendimin tuaj