28 NENTOR 2012- Shqiperia feston 100 vjet:PD ne Tirane kurse PS ne Vlorë

100 Vjet shtet.. jo pak, por që për fat të keq edhe njëherë i gjen shqiptaret të ndarë në dy kampe. PD deklaron festime në Tiranë dhe PS në Vlorë.

Sa qesharake……edhe në një përvjetor të tillë nuk mund të bëhen bashkë politikanet tanë.

Vlora ka pjesën e vetë në histori dhe aq me tepër në ngritjen e flamurit porkryeqytet është Tiranadhe aty eshte vendi i festimeve për të gjithë shqiptaret kudo që ndodhen.

Flamurin nuk e ngriten vlonjatet por të gjithë shqiptarët dhe kjo feste u takon të gjithë shqiptarëve. Nuk ka vend në një pervejetor të tillë për ego provinciale.

Kjo feste eshte feste e Shqiperise, eshte feste e Kosovës,Camërise, shqiptarëve të Maqedonise e të diasporës.

Jepni mendimin tuaj