Kim Kardashian: Trupi me Seksi i Planetit

Karriera e Kim nis ne 2006 ne serin televizive “Beyond the Break”, dhe vitin tjeter me fotot per Playboy. Format i kane marre ment Playboy, dhe funshpina ka kaluar ato te Jennifer Lopez, si dhe shikimi i saj kujton Eva Longoria. Sipas FHM, format e saj jane me seksi te planetit.

Pa humbur kohe me fjale, po ju le te shikoni fotot e Kim Kardashian:

Jepni mendimin tuaj