Facebook: Si te fshini nje aplikacion nga profili juaj!

Jeni te lodhur me programet qe ju jane shtuar ne profilin tuaj te Facebook?

Lexoni guiden tone si ti hiqni aplikacionet nga profili juaj!

Hapi i pare:

Identifikohuni ne facebook me emailin tuaj. Me pas klikoni mbi Accountdhe zgjidhni Applications Settings. si ne figure:

Shenim:
A e dini se ju mund te identifikoheni dhe ne Lirenti.com me emailin tuaj te Facebook? Per ta bere kete mjafton te klikoni mbi butonin siper “Identifikohu me Facebook“.

Hapi i dyte:

Pasi te jeni tek aplikacionet, pamja me poshte, do te vini re emrat e programeve ne te majte dhe nje shenje “x” ne te djathe. Klikoni mbi ate shenjen X per çdo program qe doni te hiqni nga profili juaj dhe konfermoni me pas duke klikuar mbi Remove. si ne figure

Faleminderit per leximin, per çdo paqartesi, mjafton te lini nje koment meposht.

Jepni mendimin tuaj