Nokia më në fund zgjohet – Telefona te rinjë E7, C6-01, C7

Jane prezantuar telefona te rinje celular Nokia si modelet: E7, C6-01, C7 gjate takimit Nokia World, i cili eshte mbajtur ne Londer disa ore me pare.

Nokia E7, eshte nje smartphone me ekran AMOLED dhe diagonale qe shenon 4″ (polesh) risolucion 640×360 pixel. E7 ka nje tastiere QWERTY, suporton Microsoft Exchange qe e ben nje telefon te sektorit biznes. Memoria e brendshme eshte 16 GB dhe mund te vendosen skeda microSD, 256MB RAM, fotokamera me 8 MP qe mund te beje video HD 720p, Bluetooth 3.0 dhe Wi-Fi. Cmimi mund te kapi € 465 euro pa taksa.

Telefona te tjere nga Nokia:

Nokia C6-01

Nokia C7

Jepni mendimin tuaj