7 Arsyet për të braktisur Facebook…

Të braktisësh Facebook-un është po aq e vështirë sa të lesh edhe duhanin. Sipas një levizjeje kundër Facebook të quajtur ‘QuitFacebookDay.com’, në 31 maj është caktuar data për t’u larguar nga Facebook dhe të gjithë ata që do të tregojnë këtë iniciativë do të shfaqin hapur kundërshtinë e tyre për mënyrën se si përhapen dhe trajtohen të dhënat e tyre personale.

Ndërkohë themeluesi Mark Zuckerberg ka kërkuar ndjesë për politikën e privatësisë në Facebook. Në një artikull në “Washington Post”, Zuckerberg ka pranuar se janë bërë shumë gabime.

Nga ana tjetër ‘QuitFacebookDay.com’ liston edhe 7 arsyet se përse duhet braktisur Facebook.

Lexoni listen me: 7 arsyete per te braktisur Facebook

Jepni mendimin tuaj