Adelina Ismajli shpallet këngëtarja më e mirë për 2008

image

Në qytetin e Gjakovës është mbajtur festivali i 5-të iRadiove Kosovare, ”RADIO FEST 2008”. Ky festival kishte karakter garues. Në të gjitha radiot e Kosovës garuan për 3 çmimet e para në të dy kategoritë, atë të ”radio reportazhit” dhe të ”radio reklamës” më të mirë. Një ardhje e re në këtë  festival ka qenë dhe zgjedhja e këngëtarit dhe këngës më të mirë të vitit. Për këtë kanë votuar dëgjuesit, të cilët kanë dhënë preferencat e tyre.

Ja renditja:

5. ALBAN SKENDERAJ
4. TINGULLI 3-NT
3. GENTA ISMAILI
2. NORA ISTREFI
1. ADELINA ISMAILI.

Adelina Ismaili ka fituar çmimin e parë për kengëtaren e viti të shpallur nga radiot shqiptare, ndërkaq kënga e 2008-shit është vlerësuar ajo e Tunes, me titull "Inati"

Panorama Plus

Jepni mendimin tuaj