5 menyra per te shkarkuar video nga Youtube

youtube-loader

Nqs jeni nje fan i YouTube, do te pelqenit si te shkarkonit videot nga siti i youtube. Ja ku jane 5 menyra si te realizoni shkarkimin e videove.

Adresa eshte http://www.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg

1. Shtesa per Firefox youtubeloader do te shtoj Download MP4 link poshte videos.

2. Adresen siper mjafton ta ndryshoni ne “kissyoutube” http://www.kissyoutube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg

3. YouTube Catcher kopjon dhe kalon kodin e YouTube

4. Tube Leecher  eshte nje site teper i thjeshte per te shkarkuar videot nga YouTube

5. Dhe i fundit ehste keepvid.com ku mund te shkarkohen video jo vetem nga Youtube.

Gjeja e fundit qe me ngelet te them eshte se per ti pare videot ju duhet nje FLV player, ose me sakt VCL eshte teper ideal per te pare videot ne flash.

Komentoni menyren qe ju perdorni per shkarkimin e videove ose programin qe keni per videot flv.

Burim makeuseof

Jepni mendimin tuaj