Sulmohen Faqet Serbe Ne Diten e Pavaresise se Kosoves..

Ne Kater Vjetorin e pavarese Se Kosoves Shume njerez e kane festuar kete dite duke u mbledhur me miqte e tyre e duke pire dicka apo ne menyra me te ndryshe.
Kurse Disa Hakere Shqiptare Kane Menduar Nje Menyre tjeter .

Disa Hakerë Shqiptare kane gjetur nje menyre tjeter per ta festuar kete dite
Kjo ka qene duke sulmuar faqet serbe ne internet ,
Eshte per tu theksuar se ne mesin e keyre faqeve te sulmuara ndodhet edhe faqja e partise se kryetarit te tanishem serb Boris Tadiq .

Po te shikojme faqet e Sulmuara ne to shkruhet ne gjuhen Angleze UCK Ju jeni pushtuar nga shqipetaret ne kurre nuk do te ndalemi derisa ju te thoni Kosava eshte Republike dhe Kosova eshte Shqiperi ,per ndryshe ju do te keni probleme. Urime Pavarësia e Kosovës.

Gjithashtu ne faqet e sulmuara gjindet emblemë e Republikes se kosoves dhe poshte saje gjindet Flamuri i shqiperise me foton e Atdhetarit te Rilindjes Kombetare Hasan Prishtinadhe thenja e tij: Luften dhe kundershtimin ndaj coptimit do ta ndaloj vetem kur te çlirohet dhe te bashkohet KOMBI im .Si dhe nen te ndodhet thenja e Muhamet Sahitit :Jam në gjendje të flijohem për bashkim kombëtar dhe jam shumë i vetëdijshëm për këtë që them. Për bashkim kombëtar dua të flijohem.Dhe ne fund te faqes ndodhen emrat e hakerave shqipetare.
[TABLE]
[TR][TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]D[/TD]
[TD=”class: matrix”]4[/TD]
[TD=”class: matrix”]T[/TD]
[TD=”class: matrix”]4[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]H[/TD]
[TD=”class: matrix”]4[/TD]
[TD=”class: matrix”]X[/TD]
[TD=”class: matrix”]0[/TD]
[TD=”class: matrix”]R[/TD]
[TD=”class: matrix”]S[/TD]
[TD=”class: matrix”].[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]l[/TD]
[TD=”class: matrix”]0[/TD]
[TD=”class: matrix”]c[/TD]
[TD=”class: matrix”]k[/TD]
[TD=”class: matrix”]r[/TD]
[TD=”class: matrix”]e[/TD]
[TD=”class: matrix”]a[/TD]
[TD=”class: matrix”]d[/TD]
[TD=”class: matrix”]e[/TD]
[TD=”class: matrix”]r[/TD]
[TD=”class: matrix”]'[/TD]
[TD=”class: matrix”]z[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]-[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]W[/TD]
[TD=”class: matrix”]i[/TD]
[TD=”class: matrix”]n[/TD]
[TD=”class: matrix”]o[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]-[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]P[/TD]
[TD=”class: matrix”]r[/TD]
[TD=”class: matrix”]e[/TD]
[TD=”class: matrix”]t[/TD]
[TD=”class: matrix”]o[/TD]
[TD=”class: matrix”]r[/TD]
[TD=”class: matrix”]i[/TD]
[TD=”class: matrix”]a[/TD]
[TD=”class: matrix”]N[/TD]
[TD=”class: matrix”].[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]-[/TD]
[TD=”class: matrix”][/TD]
[TD=”class: matrix”]S[/TD]
[TD=”class: matrix”]n[/TD]
[TD=”class: matrix”]n[/TD]
[TD=”class: matrix”]u[/TD]
[TD=”class: matrix”]z[/TD]
[TD=”class: matrix”]z[/TD]
[TD=”class: matrix”].[/TD]
[/TR][/TABLE]
Per ti shfletuar keto faqe [CODE]klikoni ketu[COLOR=#FF0000][/CODE].

[/COLOR]

Jepni mendimin tuaj