Sa here në vit mendojnë për seksin meshkujt?

Studjuesit dolën në përfundimin se , meshkujt mendojnë kontaktin erotik 13 herë në ditë – në total 4745 herë në vit.
Nje e treta e tyre gjënë e parë që mendojnë kur zgjohen në mëngjes ,është seksi.

Në krahasim me meshkujt femrat mendojnë për seksin vetëm 5 herë në ditë-në total 1825 herë në vit.
Por nga mendimi në veprim, rezultatet ndryshojnë.
Në realitet meshkujt kryejnë rreth 2 herë në javë kontakt erotik,
ose 104 herë në vit.

Në studimin e bërë morën që pjesë 3000 persona, gjithashtu rezultoi se edhe pse diferenca midis të menduarit dhe të
kryerit ishte e konsiderueshme, tre të katërtat e meshkujve ishin të kënaqur me numrin e kryerjes së kontaktit erotik.

Por 58% e femrave pohuan të njëjtën gjë.43% e cifteve pohuan se meshkujt ishin ata që bënin hapin e parë.

Gjithashtu studjuesit treguan se një në 3 djem , mendonin se mënyra më e mirë për të kënaqur një femër është, një darkë
romantike , e ndjekur nga një masayh relaksues.
Kurse femrave do tju pëlqente më shumë të dëgjonin muzikë romantike ose ti gatuanin partnerit të tyre gjellën e tij të preferuar
dhe pastaj të përfundonin në shtrat. Mesoni me shume per Seksin ne forumin tone!

Jepni mendimin tuaj