Tirana Tronditet nga Termeti

Pas termeteve ne diten e djeshme ne Itali, qe shkaktuan shume deme dhe rreth 15 viktima, sot raportohen lekundje ne vendin tone. Ne Tirane, rreth ores 10:45 UTC eshte ndjer nje termet i shkalle 3.2 me thellesi vetem 2 km. Lekundja e dyte ka qene ne oren 11:07 i shkalles rihter 2.2 dhe ky ne thellesi 2 Km.

 Dhe pse eshte nje shkalle e ulet, mund te jete nje sinjal per te qendruar gjithmon ne gadishmeri ne rast nevoje.

Jepni mendimin tuaj