Disa gabime te cuditshme te Microsoft?

microsoft-logo-shqip

Nje indian ka zbuluar qe ne sistemet operativ windows nuk eshte e mundur te krijosh nje folder ( kartel) me emrin ” Con ” .
Provoni te hapni nje folder te ri dhe ti vendosni emrin: ” Con ” ( pa thonjeza) .

Per ata qe perdorin sistemin windows.
1. Hapne notepad-in ( Blocco note)
2. Shkruani keto fjale: ” Bush hid the facts ” ( pa thonjeza)
3. Beheni ” Save” kete file me nje emer qe deshironi.
4. Hapeni serisht kete file qe sapo e bete ” Save ” .
Do ju dali dicka e pabesueshme!

Kete e ka zbuluar nje brazilian
1) Hapni Microsoft Office Word
2) Shkruani ne word ” =rand (200, 99) ” ( pa thonjza )
3) Beni ” Enter ” ( Invio) .

Posti origjinal nga Emasu tek Disa gabime te cuditshme te Microsoft. Ku do te gjeni dhe pergjigjen e ketyre mistereve te windows.

Jepni mendimin tuaj