Facebook Camera – Arsyeja pse Zuckerberg pagoi 1 Milion per Instagram

Ishte data 8 prill 2012 kur ne zyrat e Facebook po perhapeshin zera se Facebook kishte paguar Instagram per 1 Milion dollar. Eshte nje shifer shume e madhe per nje program fotosh qe gezonte popullaritetin e disa te apasionuareve. Por pas blerjes se Instagr.am nuk po kuptohet fati i ketij programi fotosh te çastit.

Pergjigja erdhi vetem para disa ditesh kur Facebook shfaqi Camera. Ky program eshte i ngjashem me Instagram por kuptohet sherbimi eshte ekskluziv per faqen blu. Facebook Camera lejon shperndarjen e fotove, modifikimin e tyre si dhe mundesine per te bere tag.

E bete tani lidhjen me Instagram? Çfare rezultati do te kishte Camera, nese Instagram do te ishte akoma verdall!!!

Jepni mendimin tuaj