Zyrtare: Facebook ka më shumë se 500 milion anëtarë

Ashtu siç është pritur, Facebook ka lajmëruar se e ka tejkaluar numrin e 500 milion përdoruesve në faqen e saj

Në një postim në blog, drejtori i Facebook, Mark Zuckerberg ka shkruar, “Unë kurrë nuk i kisha imagjinuar mënyrat me të cilat njerëzit e përdorin Facebook, dhe gjithsesi nuk e kam menduar këtë para 6 vitesh, kur ne patëm filluar. Ju falënderoj të gjithëve që e keni bërë Facebook atë që është sot, dhe për shpërndarjen e faqes në tërë botën”.

Zuckerberg gjithashtu ka paralajmëruar edhe lansimin e fushatës, Facebook Stories, duke treguar për mënyra interesante të cilat njerëzit i kanë përdorur për rrjetin social.

Lajmi për këtë arritje ka “rrjedh” gjatë fundjavës, dhe i njëjti menjëherë është shpërndarë në tërë botën.

Jepni mendimin tuaj