Hard Disku kompjuterit tone dhe vera e nxehte

hard-disk-pc-kompjuter-vere-nxehte

Mbase ka ndonje armik per hard diskun e kompjuterit tone pas virusave, ai eshte i nxeti i veres. Ta mbajme ate nen kontroll duke i dhene ajrimin e duhur sidomos ne keto dite te nxehta vere per nje funksionim sa me te rregullt dhe nje jetezgjatje me te madhe te njesise.

Crystal disk Info eshte nje program i cili na jep te gjitha informacionet mbi hard diskun tone. Duke nisur nga temperatura, oret qe ka qene ndezur, heret qe eshte nezur, modelin ne shume detaje, tipin e hard diskut, dhe shume e shume te tjera.

Programin mund ta shkrakoni nga ky link ketu eshte falas dhe nuk ka nevoj per instalim.

Burimi ghacks

Jepni mendimin tuaj